Stoch brez novoletne turneje?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nastop smučarskega skakalca Kamila Stocha na novoletni turneji, Poljak se je poškodoval v uvodu v sezono, je še vedno pod vprašajem.
Oglej si celoten članek

Kot je Kamil Stoch povedal v pogovoru za spletno stran Mednarodne smučarske zveze, nastopa še ne more potrditi.

"Moja noga je v vse boljšem stanju. Seveda poškodba še ni 100-odstotno odpravljena, a bolečine so manjše. Mislim, da gre vse v pravo smer, a potrebujem še nekaj časa, da okrevam po operaciji," je dejal 27-letni olimpijski prvak iz Sočija in branilec zmage v skupnem seštevku svetovnega pokala.

O nastopu na turneji pa je Stoch dodal: "Upam, da bo šlo, a tega ne morem potrditi. Kot sem že dejal, potrebujem še nekaj časa." Poljak pravi, da tudi zaradi februarskega svetovnega prvenstva ne želi tvegati, da bi zaradi prehitre vrnitve obnovil poškodbo: "Ne bom skakal, dokler ne bom dobil vseh zagotovil, da je vse v redu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.