Stojanović izgubil službo

Foto: Fotosi
Foto: Fotosi
Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Slaviša Stojanović je zaradi slabih rezultatov belgijskega prvoligaša Lierseja ostal brez službe.
Oglej si celoten članek

Slaviša Stojanović se je v Belgijo preselil septembra lani, ko je končal sodelovanje z beograjsko Crveno zvezdo. Lierse je zapustil na zadnjem mestu prvenstvene lestvice. Lierse je pod vodstvom Stojanovića trikrat zmagal, petkrat remiziral in 11-krat izgubil. Slovenski trener in vodstvo belgijskega kluba sta sporazumno prekinila pogodbo.

Lierse bo začasno vodil Srb Bratislav Živković, ki je bil v trenerskem štabu Stojanovića in njegovega pomočnika Miloša Kostića. Po poročanju grških in srbskih medijev se naj bi za Stojanovića zanimali v grški reprezentanci, nekdanji uspešni trener Domžal naj bi bil resen kandidati za selektorski stolček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.