Stojanovič ni več trener Domžal

Foto: Žurnal24 Stojanovic3_SPS
Po neuspešnem začetku spomladanskega dela nogometnega prvenstva so iz tabora Domžal sporočili, da trener moštva Slaviša Stojanovič nepreklicno zapušča klub. Pozor, to je bila prvoaprilska šala!
Oglej si celoten članek
 

Kdo bo vodil prvake?

Po odhodu Slaviše Stojanoviča v Domžalah že mrzlično iščejo novega trenerja. Po naših informacijah sodeč naj bi bil prvi favorit trener Kopra Vlado Badžim.

V nekaterih delih Slovenije se sneg še vedno ni povsem stopil, a kljub temu slovenski prvoligaši po zgolj petih krogih spomladanskega dela prvenstva že delajo s polno paro. Zgolj ena točka na štirih tekmah je s klopi Nafte odnesla hrvaškega strokovnjaka Nenada Gračana , le teden dni dlje pa je svoj trenerski stolček grel strateg aktualnih prvakov iz Domžal Slaviša Stojanovič , ki je po treh zaporednih remijih in porazu proti Interblocku izgubil zaupanje vodstva Domžal. "Gospodu Stojanoviču bi se radi zahvalili za izjemno delo in pečat, ki ga je pustil v klubu. Njegov prispevek ob prvem naslovu prvaka je neizbrisen, vendar pa je uprava kluba začutila, da je napočil čas za spremembe. O imenu novega trenerja bo upravni odbor kluba odločal konec tedna," so sporočili iz tabora Domžal.

Vlado Badžim je po naših neuradnih informacijah prvi favorit za domžalskega trenerja. © SPS

 
Žal nam Stojanoviča, ki je bil po nekaterih informacijah sodeč pred časom celo v igri za selektorski stolček slovenske reprezentance, ni uspelo priklicati, smo pa iz virov, ki so blizu najboljšemu glasbeniku med slovenskimi trenerji in obratno, izvedeli, da Stojanovič ne bo dolgo sedel križem rok. Novica o njegovem odhodu iz najbolj nogometnega mesta v Sloveniji v zadnjih letih je namreč zdramila tvorca nove mariborske zgodbe Zlatka Zahoviča , ki v Stojanoviču vidi trenerja za ambiciozni mariborski projekt. Ironija usode bi tako lahko nanesla, da bo Stojanovič že sedel na klopi vijoličastih ob odprtju prenovljenega stadiona v Mariboru čez dober mesec dni … proti Domžalam !

Slaviša Stojanovič je v Domžale prispel leta 2002 in klub iz obrobja Ljubljane pripeljal iz druge lige do naslova prvaka. Naveza Nenad Protega-Slaviša Stojanovič je iz Domžal zgradila najbolj organizirano moštvo v slovenskem prostoru, klub, ki je nekdaj zgolj služil kot podaljšek propadle ljubljanske Olimpije , pa je v zadnjih letih z Daliborjem Stevanovičem, Brankom Iličem, Zlatanom Ljubijankičem, Andražem Kirmom in številnimi drugimi dal temelje prenovljene slovenske izbrane vrste. Bo Stojanovič zdaj pripravljen tudi Maribor vrniti na pota stare slave?
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.