Stojanović: Upam, da se bom dokazal

Foto: EPA
Foto: EPA
"Vpoklic v reprezentančno vrsto je po mojem mnenju nagrada za zavzeto delo skozi celotno sezono. Upam, da se bom dokazal selektorju," se nadeja član Maribora Petar Stojanović.
Oglej si celoten članek

"Vpoklic v reprezentančno vrsto je po mojem mnenju nagrada za zavzeto delo skozi celotno sezono. Upam, da se bom dokazal selektorju in postal standardni član reprezentance," je na včerajšnjem reprezentančnem zboru dejal bočni branilec Petar Stojanović, ki mu gre v zadnjem obdobju v dresu Maribora vse kot po maslu: "Upam, da bom v tem slogu nadaljeval. Res sem lahko vesel, temelj za vse uspehe pa je trdo delo na treningih."

Devetnajstletnik se nadeja, da bo slovenska reprezentanca dvoboj proti San Marinu zaključila bogatejša za tri točke: "Trenutno je v naših mislih le San Marino, ki ga moramo premagati. Vemo, da nas čaka njihova zaprta predstavitev, tako da moramo na treningih pripraviti pravo taktiko za petkov dvoboj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.