Stojanović zatresel mrežo globoko v sodniškem dodatku

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski reprezentant Petar Stojanović je z zadetkom v 96. minuti priigral točko Empoliju v predzadnjem krogu Serie A.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Petar Stojanović je Empoliju v predzadnjem, 37. krogu italijanskega prvenstva pomagal do točke na gostovanju pri Veroni. V igro je desni bočni branilec vstopil v 77. minuti, za izenačenje pa zadel v šesti minuti sodnikovega dodatka.

Empoli, pri katerem Lovra Štubljarja ni bilo v kadru, si je že pred časom zanesljivo zagotovil obstanek med italijansko elito in zaseda 14. mesto. Verona pa je na drugi strani še naprej v boju za status prvoligaša.

Trenutno ima 31 točk, tako kot Spezia Tia Cipota. Ta ob porazu proti Torinu (0:4) v soboto ni igral.

Foto: Epa Petar Stojanović

Lecce si je po zmagi proti Monzi (1:0) že zagotovil obstanek. Na 16. mestu ima namreč krog pred koncem pet točk naskoka pred Verono in Spezio.

Danes je sicer prvak Napoli v Bologni igral 2:2, potem ko je še v 54. minuti vodil z 2:0. Victor Osimhen je z golom napravil najbrž že odločilni korak k strelski kroni, saj ima na vrhu lestvice štiri zadetke prednosti pred Lautarom Martinezom (25:21).

Martinez je v soboto z Interjem premagal Atalanto s 3:2, Samir Handanović pa je za črno-modre obsedel na klopi.

V soboto sta od Slovencev celo tekmo za Udinese odigrala Sandi Lovrić in Jaka Bijol. Prvi je podal pri prvem golu Videmčanov ob porazu z 2:3 proti Salernitani, za katero Domen Črnigoj ni igral.

Že v petek Martina Turka ni bilo v kadru Sampdorie ob izenačenem izidu proti Sassuolu (2:2). Sampdoria bo prvenstvo končala na zadnjem mestu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.