Stojić znova bivši pri Olimpiji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ranko Stojić je še drugič moral zapustiti mesto športnega direktorja pri Olimpiji.
Oglej si celoten članek

Predsednik Olimpije Milan Mandarić se je znova zahvalil Ranku Stojiću, ki je tako še drugič postal nekdanji športni direktor ljubljanskega kluba. Novico so najprej zapisali pri portalu nogomania.com, za sportal pa je vso stvar potrdil tudi Mandarić: "Da, res je. Vse se odvija v to smer." Vsa zadeva naj bi bila končana jutri, ko bodo urejene še zadnje podrobnosti razhoda.

Stojić je med to sezono na mestu športnega direktorja zamenjal Nenada Protego, v zimskem prestopnem roku pa je v klub pripeljal številne okrepitve, ki pa se do zdaj niso izkazale. Olimpija je le v nekaj krogih izgubila stik z Mariborom, po odhodu trenerja Luke Elsnerja pa se bo zdaj moral posloviti še Stojić. To so na zadnjih tekmah glasno zahtevali tudi pripadniki navijaške skupine Green Dragons.

Kot naslednik Stojića se je v zadnjih dneh največkrat omenjal nekdanji slovenski reprezentant Mladen Rudonja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.