Stonerju pole position v Nemčiji

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Avstralec Casey Stoner (Honda), vodilni v motociklističnem svetovnem prvenstvu razreda motoGP, bo veliko nagrado Nemčije začel z najboljšega startnega položaja.
Oglej si celoten članek

Na dirkališču Sachsenring v bližini Dresdna sta se za njim zvrstila lanski zmagovalec v Nemčiji Španec Dani Pedrosa (Honda) in njegov rojak ter svetovni prvak Jorge Lorenzo (Yamaha). To je še šesti najboljši startni položaj za Stonerja to sezono, v kateri je zbral štiri zmage. Nekdanji svetovni prvak Valentino Rossi, ki mu letos z Ducatijem ne gre vse po načrtih, je pristal šele na 16. mestu. Tako nizko Italijan ni bil že nekaj let.

Kvalifikacije za VN Nemčije:

1. Casey Stoner (Aus/Honda) 1:21,681
2. Dani Pedrosa (Špa/Honda) +0,252
3. Jorge Lorenzo (Špa/Yamaha) +0,263
4. Marco Simoncelli (Ita/Gresini Honda) +0,273
5. Ben Spies (ZDA/Yamaha) +0,375
6. Andrea Dovizia (Ita/Honda) +0,476
7. Colin Edwards (ZDA/Tech3 Yamaha) +0,687
...
16. Valentino Rossi (Ita/Ducati) + 1,639

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:19 17. Julij 2011.

    Andrea DOVIZIA??? In vi delate članke o tem, kako se drugi motijo...Haha, smešni ste, resno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.