Stožice: Vstopnice so že pošle

Foto: Žurnal24 Parkirišča okoli športnega parka še vedno niso dokončana. (Foto: Anže Petkovšek)
10. avgusta bodo športno dvorano v Stožicah svečano odprli naši košarkarji, ki se bodo pomerili z aktualnimi svetovnimi in evropskimi prvaki Španci. Vstopnice za ta športni spektakel pa so žal že pošle.
Oglej si celoten članek

Otvoritev večnamenske dvorane v okviru športnega kompleksa v Stožicah se neustavljivo bliža. 10. avgusta bosta parket krstili reprezentanci Slovenije in Španije. Da se obeta pravi spektakel, priča tudi neverjetno povpraševanje po vstopnicah, ki jih žal ni več mogoče kupiti. Samo od ponedeljka do petka jih je bilo prodanih več kot 4.000, kar je le še dodaten znak, da gre za enega najbolj pričakovanih športnih dogodkov na slovenskih tleh. Nekaj vstopnic, če jih povabljeni gostje ne bodo izkoristili v celoti, bo na voljo na dan tekme, in sicer po enaki ceni in ne dražje, kot je bilo sprva načrtovano.

Tiste srečneže, ki so si svojo vstopnico uspeli pravočasno zagotoviti, pa organizatorji pozivajo, da se na tekmo podajo vsaj dve uri prej in se tako izognejo gneči, ki bo nastala zaradi števila obiskovalcev. Obenem priporočajo tudi, da se zaradi še nedokončanih parkirišč v Stožice podajo z avtobusom številka 20, ki bo od 17.00 vozil brezplačno, s kolesom ali peš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.