Strachan novi škotski selektor

Foto: EPA
Foto: EPA
Škotska nogometna reprezentanca bo dobila novega selektorja. To bo postal Gordon Strachan, poročajo otoški mediji.
Oglej si celoten članek

Nekdanji škotski reprezentant in nogometaš Manchester Uniteda Gordon Strachan, ki je za izbrano vrsto v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja odigral 50 tekem, bo na škotski selektorski klopi zamenjal Craiga Leveina.

Petinpetdesetletni Strachan, ki je kot igralec nosil tudi dres Leeds Uniteda in Aberdeena, je v trenerski karieri vodil Southampton in Celtic, a je bil v zadnjih dveh letih po odhodu iz Middlesbrougha brez službe.

Škotska, ki ni nastopila na velikem tekmovanju že vse od leta 1998, je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo trenutno na zadnjem mestu skupine A, ima pa osem točk zaostanka za vodilnima Belgijo in Hrvaško.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.