Strah, da bi po operaciji srca navijal za rivale

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Desetletni fantek je moral na operacijo srca, najbolj pa ga je bilo strah, da bo po njej navijal za drugo moštvo.
Oglej si celoten članek

Rivalstvo med ekipami univerz Ohio State in Michigan je zelo veliko. Tega se zavedajo tudi mladi navijači. Desetletni Ivan Applin je imel tako pred operacijo srca le eno veliko težavo.

Deček iz Toleda v Ohiu se je rodil s srčno napako, ki se je z leti povečala, zdaj pa je moral na operacijo srca v bolnišnico Univerze Michigan. Ta slovi po dobrem delu s srčnimi bolniki, ima pa tudi potrebne aperature za zahtevno operacijo. Ivan, velik navijač Buckeyesov, je tako za zdravnika imel le eno vprašanje.

"Vprašal je, če bodo zdravniki v bolnišnici naredili, da bo njegovo srce zdaj imelo rado Michigan in ne Ohio State," je dečkovo skrb pojasnila njegova mama Jennifer. Ivan je operacijo sicer prestal brez težav, v nekaj tednih pa se bo tako že lahko vrnil na treninge nogometa. Še vedno je velik navijač Buckeyes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.