Stramaccioni in Cassano kaznovana

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener in napadalec milanskega Interja bosta zaradi napadov na sodnika eno oziroma dve tekmi izpustila ...
Oglej si celoten članek

Andrea Stramaccioni in Antonio Cassano sta bila nezadovoljna s sojenjem na zadnji prvenstveni tekmi proti Cagliariju, ko so se Nerrazzurri pritoževali nad tem, da bi moral sodnik v zaključku tekme dosoditi enajstmetrovko v korist Interja.

Stramaccioni je bil na tekmi izključen in na tekmi proti Parmi ne bo mogel voditi ekipe s klopi, medtem ko je Cassano v tunelu stadiona žalil sodnika in bo zato počival tako proti Parmi, kot proti Palermu.

Inter se je s Cagliarijem razšel z remijem (2:2) in tako izpustil priložnost, da bi se z zmago vodilnemu Juventusu približal na le dve točki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.