Strel in njegova nimfa poslikana na Bledu

Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris Foto: Matjaž Kozmus martin strel iris
Martin Strel se je dal poslikati – in sicer svoj trebuh – na idiličnem Bledu. Družbo mu je delala prelestna nimfa Iris.
Oglej si celoten članek

Martin Strel je aktualni svetovni rekorder. Preplaval je 5.268 kilometrov Amazonke od njenega izvira v Peruju do izliva v morje v Braziliji. Premagal je piraje, anakonde, pirate …, prestavil meje vzdržljivosti človeškega telesa in hkrati svet opozoril na uničevanje deževnega pragozda, ki vpliva na celoten planet. Yorick Wijngaard, nizozemski umetnik v poslikavi telesa, je v sredo na Bledu opozoril na Martinovo borbo za čistejše vode in okolje. Poslikal je telo Martina in Iris, nimfe, ki ima poleg vode edina moč poseči v Martina in usmerjati njegova dejanja ... Dogodek je bil dobrodelne narave, izkupiček od vizualnih vsebin, ki so pri tem nastale, gre v sklad za ohranjanje deževnega pragozda.

In ko smo ravno pri Iris ... Pred evropskim nogometnim prvenstvom je z intervjujem in seksi galerijo že gostovala na zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:49 19. Julij 2012.

    PIJANČEK!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.