Strelski pohod Vancouvra

Foto: Žurnal24 Roberto Luongo je tudi po poškodbi uspešno branil svoj gol.
Torkovih enajst večernih tekem v severnoameriški hokejski ligi je postreglo z vsem: tesnimi zmagami po podaljških in kazenskih strelih, pa tudi s prepričljivimi strelskimi pohodi.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

Carolina : Toronto 3:2*
San Jose : Anaheim 0:2
Columbus : Calgary 1:3
Boston : Ottawa 2:3
Edmonton : Dallas 1:2**
Vancouver : New Jersey 5:0
Minnesota
: Nashville 3:2
Philadelphia : Phoenix 2:3
Atlanta
: Tampa Bay 6:2
NY
Rangers : Pittsburgh 4:0
Montreal
: Florida 3:2
*podaljšek
**kazenski streli

Tekme severnoameriške hokejske lige so tokrat postregle z vsem: srečanje med Carolino in Torontom je bilo v prid prve odločeno po podaljšku, za končnih 3:2 je zadel Scott Walker. Nasprotno so se morali hokejisti Edmontona za zmago nad Dallasom ob merici športne sreče še nekoliko bolj potruditi, saj je bil zmagovalec znan šele po streljanju kazenskih strelov. V polno je za Edmonton zadel Sergej Zubov.

Preostale tekme so bile končane že po rednem delu, kar pet pa se jih je končalo z izidom 3:2. Na treh tekmah hokejisti ene od ekip sploh niso zatresli nasprotnikove mreže, tako je tudi gol vratarja Vancouvra, Roberta Luonga, že petič letos ostal nedotaknjen. Luongo se je vrnil na led po poškodbi rebra in takoj postregel z 31 obrambami, kar je dalo zalet tudi njegovim soigralcem. Zabeležili so najvišjo zmago na torkovih srečanjih – hokejiste New Jerseyja so premagali s 5:0.

Los Angeles Anžeta Kopitarja v torek ni igral.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.