Strešna konstrukcija se se je sesedla na tribuno

Foto: Twitter AZ Alkmaar
Po prvih domnevah naj bi konstrukcija popustila zaradi močnih sunkov vetra.
Oglej si celoten članek

Nizozemski nogometni prvoligaš AZ Alkmaar je zaustavil prodajo vstopnic za bližnjo tekmo kvalifikacij evropske lige, potem ko se je del strehe stadiona te ekipe porušil, so danes zapisali na spletni strani kluba.

Alkmaar bi moral v četrtek gostiti ukrajinski Mariupol, časnik Telegraaf pa piše, da bo tekma bržčas prestavljena v Haag.

V soboto je Alkmaar za nekaj časa ostal brez domačega stadiona, ko se je podrl del strehe nogometnega stadiona AFAS. Del strešne konstrukcije se je sesedel na tribuno. Na srečo med nezgodo na stadionu ni bilo obiskovalcev.

Predstavniki kluba domnevajo, da se je streha vdala zaradi močnih sunkov vetra, vendar bodo končne ugotovitve o vzrokih za porušenje strehe lahko podali šele po koncu preiskave.

O tem, kdaj bo stadion spet odprt za obiskovalce, bo odločila nizozemska agencija za varnost OVV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.