Strgal križne vezi, vprašljiv za SP

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentant Gašper Vidmar si je na gostovanju v Milanu strgal križne kolenske vezi, zato verjetno ne bo mogel nastopiti na svetovnem prvenstvu v Španiji.
Oglej si celoten članek

Gašper Vidmar, košarkar turškega Fenerbahčeja, si je na tekmi z EA7 Emporio Armanijem poškodoval kolenske križne vezi in predčasno zaključil sezono.

Vidmar po vsej verjetnosti ne bo mogel nastopiti na svetovnem prvenstvu v Španiji, ki bo potekalo od 30. avgusta do 14. septembra, selektorja Jureta Zdovca pa čaka težka naloga, saj bo moral najti zamenjavo za enega od nosilcev igre v slovenski reprezentanci.

Vidmar je v letošnji sezoni v povprečju igral slabih 16 minut na tekmo in dosegal 5,2 točki, 4,3 skoka in 0,6 asistence.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.