Strgane vezi bo zdravila doma

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenska judoistka Ana Velenšek, ki je v četrtek v Rio de Janeiru osvojila bronasto kolajno, ima huje poškodovano koleno, strgane prednje križne vezi in natrgane notranje stranske.
Oglej si celoten članek

Dan po tekmi vse kaže, da je koleno Ane Velenšek zdržalo zahtevno tekmovanje na igrah in da bo tekmovalka lahko poškodbo v miru zdravila doma, pa čeprav danes čuti bolečino.

Velenškova, ki se je poškodovala že v začetku julija, je takoj po tekmi opravila zdravniški pregled, danes pa opravila standardno terapijo, z veliko hlajenja in drugimi postopki, s katerimi se je pripravila tudi za tekmo, so potrdili na Olimpijskem komiteju Slovenije.

Neposredno po tekmi ni bilo jasno, kako je Celjanka prenesla tekmovanje, saj je nastopila s pomočjo protibolečinske injekcije, kar v dveh nastopih pa je potarnala nad tem, da ji je poškodovano koleno v borbi v parterju dobesedno obrnilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.