Struna novi član kolonije v Palermu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska kolonija v Palermu bo očitno dobila novega člana, saj italijanski mediji poročajo, da se je sicilijanski klub dogovoril za prestop nogometaša Luke Kopra Aljaža Strune. Mladi branilec se bo v poletnem prestopnem roku pridružil ekipi, katere člani so že Josip Iličić, Armin Bačinović, Jasmin Kurtić in Siniša Anđelković.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski branilec Aljaž Struna, član prvoligaša Luke Kopra, je nova okrepitev italijanskega prvoligaša Palerma, za katerega igrata tudi Josip Iličić in Armin Bačinović. Palermo naj bi Struno, ki še okreva po poškodbi stopala, tako kot Jasmina Kurtića takoj za eno sezono posodil drugoligašu Vareseju, poročajo italijanski mediji.

Struna je po Iličiću, Bačinoviću in Kurtiću že peti nogometaš, ki ga je na Sicilijo poslal agent Amir Ružnić. V dresu Palerma je namreč igral tudi nekdanji branilec Maribora Siniša Anđelković, ki so ga rožnati nato kmalu posodili drugoligašu Ascoliju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.