Stuart Baxter odslej na Finskem

Foto: Žurnal24 Stuart Baxter se iz Afrike seli v Skandinavijo.
Nekdanji trener Južnoafriške republike Stuart Baxter je postal novi selektor finske nogometne reprezentance. V Skandinaviji bo nadomestil rojaka Roya Hodgsona, ki je odšel k Fulhamu.
Oglej si celoten članek

Angleški trener Stuart Baxter je novi selektor finske nogometne reprezentance. Nekdanji trener Južnoafriške republike bo na mestu selektorja finske izbrane vrste zamenjal rojaka Roya Hodgsona, ki je pred dvema mesecema odšel k Fulhamu. Baxter je s Finci sklenil dveletno pogodbo. Baxter je decembra nekoliko presenetljivo odstopil z mesta trenerja švedskega prvoligaša Helsingborga, čeprav se je ekipa uvrstila v izločilni del pokala Uefa. Finska nogometna zveza je kot glavni cilj selektorskega dela 54-letnega Baxterja navedla uvrstitev na SP leta 2010 v Južnoafriški republiki. Baxter že ima izkušnje z delom v tej državi, saj je v letih 2004 in 2005 vodil njeno reprezentanco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.