Štuhčeva odvrgla kombinezon

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljša slovenska smučarka je morala po zmagi v Cortini d'Ampezzo skočiti pod prho. In to v tekmovalnem kombinezonu.
Oglej si celoten članek

Za Ilko Štuhec je še en nadvse uspešen konec tedna v Cortini d'Ampezzo, kjer si je v nedeljo prismučala prvo zmago na superveleslalomih za svetovni pokal. Slovenski šampionki sta družbo na zmagovalnem odru delali Italijanka Sofia Goggia in Avstrijka Anna Veith.

Konkurentke so Štuhčevo po podelitvi zalile s šampanjcem, zato je morala oprati svojo tekmovalno opravo. ''Tuš po prhi s šampanjcem. Postajam zelo dobra v pranju tekmovalnih oblačil. Hvala. Sofia in Anna,'' je zapisala najboljša smukačica sezone.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:23 30. Januar 2017.

    Zanimivo... Lara Gut ni prišla do cilja pa je bila na zmagovalnem odru?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.