Štuhčeva preprosto izjemna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Aktualna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec je na drugem in obenem zadnjem treningu v njeni paradni disciplini pometla s konkurenco v Aspnu.
Oglej si celoten članek

Alpske smučarke so na prizorišču finala letošnje sezone alpskega smučanja opravile z drugim smukaškim treningom, na katerem je spet zablestela slovenska šampionka Ilka Štuhec.

Dobitnica zlate smukaške medalje s svetovnega prvenstva v St. Moritzu je najbližjo zasledovalko, Italijanko Sofio Goggio, premagala za 89 stotink sekunde. Tretje mesto je zasedla Američanka Lindsey Vonn (+0,96), četrto pa Avstrijka Nicole Schmidhofer (+1,17), superveleslalomska svetovna prvakinja.

V Aspnu bo v sredo ob 16.30 po srednjeevropskem času najprej smuk za moške, ob 18. pa že ženski smuk, po katerem bo znana odločitev o smukaškem globusu.

Štuhčeva ima v seštevku discipline 97 točk prednosti Goggio, tako da mali globus razen v primeru odstopa ne bi smel biti pod vprašajem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.