Štuhčeva prvič po SP nazaj na beli strmini

Foto: Epa
Foto: Epa
Dvakratna svetovna prvakinja v smuku je na treningu v Val di Fassi dosegla 13. čas.
Oglej si celoten članek

Na prvem treningu smuka za svetovni pokal alpskih smučark v italijanski Val di Fassi je bila najhitrejša Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie. S časom 1:25,14 je bila za 41 stotink sekunde hitrejša od Američanke Breezy Johnson. Tretja je bila Švicarka Lara Gut-Behrami (+0,46). Najboljša Slovenka je bila Ilka Štuhec na 13. mestu.

Mariborčanka je za najhitrejšo Norvežanko zaostala 1,46 sekunde. Druga slovenska predstavnica Maruša Ferk je bila 38. z zaostankom 2,9 sekunde.

V Val di Fassi bo v četrtek na sporedu še en trening smuka, v petek in soboto pa bodo izvedli prestavljena smuka iz nemškega Garmisch-Partenkirchna in kitajskega Yanqinga. V nedeljo bo še superveleslalom, ki bi moral biti prvotno na Kitajskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.