Štuhčeva v igri stotink med deseterico

Foto: Epa Ilka Štuhec
Alpske smučarke so se pomerile na treningu smuka v Banskem.
Oglej si celoten članek

Edina slovenska predstavnica v smukaški konkurenci Ilka Štuhec je na prvem merjenju moči pred začetkom pestrega tekmovalnega programa dosegla deveti čas z zaostankom 1,63 sekunde.

Z izjemo treh najhitrejših so bile razlike med tekmovalkami zelo majhne, med osmim in 16. mestom samo 32 stotink.

Najhitrejša je bila Švicarka Joana Haehlen. Drugi čas je zabeležila Italijanka Federica Brignone (+0,10), tretjega pa Avstrijka Tamara Tippler (+0,15). Vodilna smučarka v skupnem seštevku svetovnega pokala Američanka Mikaela Shiffrin je bila četrta (+1,08).

Prva smukačica letošnje sezone Švicarka Corinne Sutter je dosegla 14. čas (+1,78).

Po deskarskem premoru se je na smuči vrnila tudi Čehinja Ester Ledecka, ki je trening končala na skromnem 42. mestu (+4,29).

V Banskem bosta na sporedu dva smuka, petkov bo nadomestil odpadlo tekmo v Val'd Iseru. V soboto bo še drugi smuk, v nedeljo pa superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.