Štuhčeva zablestela prvič po vrnitvi

Foto: Profimedia Ilka Štuhec
Ženska karavana alpskega smučanja se je preselila v Val Gardeno.
Oglej si celoten članek

Mariborčanka Ilka Štuhec je bila druga na prvem treningu smuka v italijanski Val Gardeni. Le dve stotinki je zaostala za Avstrijko Ramono Siebenhofer, tretja je bila s 37 stotinkami zaostanka Italijanka Nicol Delago. Ostalih Slovenk ni na startni listi.

Val Gardena bo v torek gostila smuk, v sredo pa superveleslalom.

Priprave Ilka Štuhec bo trenirala s Kanadčankami in Švicarkami
V seštevku kraljevske discipline po dveh tekmah vodi Avstrijka Nicole Schmidhofer, v seštevku superveleslaloma pa Mikaela Shiffrin. Američanka močno vodi tudi v skupnem seštevku, saj ima po vsega devetih tekmah (9/38) kar 393 točk prednosti pred Švicarko Michelle Gisin.

Super-G Štuhčeva le zmajevala z glavo

Rezultate treninga si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:40 17. December 2018.

    Trening in tekma se zelo razlikujeta. Vseeno ji želim hitre smuči.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.