Štuhčeva znova med najboljšimi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Italijanka Sofia Goggia je bila najhitrejša na drugem treningu smuka za svetovni pokal v Val'd Iseru.
Oglej si celoten članek

Trenutno ena najbolj vročih smučark v karavani svetovnega pokala je za 31 stotink sekunde premagala Avstrijko Cornelio Hutter, tretji čas pa je z zaostankom 85 stotink zabeležila Švicarka Lara Gut, sicer zmagovalka prvega treninga.

Ilka Štuhec, ki je bila v sredo na treningu druga, je tokrat zabeležila šesti čas, za najhitrejšo je zaostala sekundo in 19 stotink. Maruša Ferk se je z zaostankom 3,67 sekunde uvrstila na 54. mesto, Vanja Brodnik je bila še nekoliko počasnejša, njen zaostanek, 3,91 sekunde je zadostoval za 56. mesto, Ana Bucik pa je bila 61. (+4,72).

V Val d'Iseru bo v petek na sporedu kombinacija, v soboto smuk, v nedeljo pa superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:02 15. December 2016.

    Kaj pa FERKOVA še dela v karavani<br />Ilka samo tako naprej

  • 13:46 15. December 2016.

    Ilka na tekmi pa na zmago!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.