Štuhčeva stisnila zobe in prikazala dobro formo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenska smučarka Ilka Štuhec je uvodno merjenje moči v Val d'Iseru končala na petem mestu.
Oglej si celoten članek

Italijanka Sofia Goggia je bila najhitreša na uvodnem treningu ženskega smuka v Val d'Iseru. Dvakartna zmagovalka Lake Louisa si je pred Norvežanko Ragnhild Mowinckel privozila kar 85 stotink sekunde naskoka, še stotinko več je zaostala Avstrijka Mirjam Puchner. V ospredju je bila tudi Mariborčanka Ilka Štuhec na petem mestu (+ 1,05).

Druga Slovenka na dirki Mruša Ferk je trening končala na 29. mestu (+2,85).

Sicer pa današnji trening še ni bil povsem merodajen. Proga Oreiller-Killy je bila še nekoliko mehka, do sobotne dirke pa naj bi se razmere v Savojskih Alpah v Franciji še spremenile.

Štuhčeva bo v Val d'Iseru nastopila rahlo poškodovana, potem ko je utrpela neprijeten udarec na nedeljskem superveleslalomu v St. Moritzu.
Usoden udarec Kakšna smola: Ilka Štuhec spet poškodovana!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.