Sturridge še nekaj let pri Redsih

Foto: EPA
Foto: EPA
Daniel Sturridge je podaljšal pogodbo z Liverpoolom. Angleški reprezentant in klub sta sklenila dolgoletno sodelovanje
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometaš Manchester Cityja in Chelseaja se je Liverpoolu pridružil januarja 2013, na 52 tekmah v dresu kluba iz Anfielda pa je zabil 36 golov. "To je velik, velik dan zame. Klubu bom zvest v najboljših letih, ki so pred mano. Potrudil se bom po najboljših močeh," je ob sklenitvi novega sodelovanja dejal 25-letni Daniel Sturridge.

"Že zdaj sem lahko zadovoljen z rečmi, ki so se zgodile tu, a še mnogo tega je pred mano. Imel sem nekaj dobrih tekem, zabil sem nekaj zadetkov, a to je le začetek tega, kar sem sposoben pokazati. V minuli sezoni smo bili zelo blizu uspeha, a na koncu smo ostali brez naslova v prvenstvu. Upam, da bodo zdaj prišle tudi lovorike," je dejal napadalec, ki je bil v minuli sezoni z 21 zadetki najučinkovitejši Anglež v Premier League.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.