Suárez se je poslovil, trening zapustil v solzah

Foto: Marca.com luis suarez
Urugvajski napadalec si je med zapuščanjem trening centra Barcelone z obraza brisal solze.
Oglej si celoten članek

Luis Suárez po dolgih šestih letih zaključuje svoje poglavje v Barceloni.

Triintridesetletni napadalec, ki se je blaugrani pridružil leta 2014 za 82 milijonov evrov, bo kariero nadaljeval kot soigralec slovenskega reprezentanta Jana Oblaka.

Atlético Madrid naj bi novo okrepitev uradno potrdil v prihajajočih urah.

Súareza, ki bo v Madridu zaslužil precej manj kot v Barceloni, se je dolgo povezovalo s prestopom v Juventus, a se je selitev v Serie A "sfižila" zaradi domnevnih nepravilnosti pri opravljanju izpita iz italijanskega jezika.

Zasačen! Suarez goljufal na izpitu, ki bi mu omogočil prestop k Juventusu

 

Suárez je v šestih letih nanizal 16 ekipnih in indivdualnih priznanj, vključno s štirimi ligaškimi kronami, štirimi pokalnimi naslovi, ligo prvakov in nagrado za najboljšega strelca lige (Pichichi). 

Camp Nou zapušča kot tretji  najboljši strelec v zgodovini kluba. V dresu Barcelone je odigral 283 tekem ter prispeval 198 golov in 109 podaj.

Foto: Epa luis suarez Po navedbah španskih medijev je bil Suárez besen, ko ga je trener Ronald Koeman obvestil, da v klubu zanj ni več prostora. Po neuradnih informacijah je njun telefonski pogovor trajal zgolj 60 sekund.

Urugvajec od trenerja ni zahteval dodatnih pojasnil, po mnenju Koemana pa ta niti niso bila potrebna.

Suárez je v sredo oddelal zadnji trening s svojimi nekdanjimi soigralci. Ob slovesu so ga za trenutek premagal čustva, novinarji so ga namreč ujeli, kako si je med zapuščanjem trening centra z obraza brisal solze.

Uradno se bo od Barcelone in navijačev poslovil s tiskovno konferenco, predvidoma v četrtek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.