Suárez odgovoril Messiju

Foto: Profimedia messi suarez
Urugvajski napadalec, novopečeni član madridskega Atlética, se je odzval na čustven zapis nekdanjega klubskega kolega Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi se je z obširnim zapisom poslovil od dobrega prijatelja in nekdanjega soigralca Luisa Suáreza, s katerim sta si šest let delila slačilnico v Barceloni.

Urugvajca, ki bo kariero nadaljeval v Madridu, so se v klubu znebili na dokaj neprijazen način, nedostojno velikanskemu pečatu, ki ga je tretji najboljši strelec v zgodovini kluba pustil na Camp Nouu.

Messi je v svojem zapisu kritiziral poteze vodstva in priznal, da bo prijatelja zelo pogrešal.

Kritika Čustveni Messi jezno nad vodstvo kluba

Na Messijeve besede se je zdaj odzval tudi Suárez, ki je zapisal: "Hvala, prijatelj, za tvoje besede. Še večja hvala, ker si to, kar si, in ker si bil od prvega dne dober do mene in moje družine. Večno ti bom hvaležen kot človeku, zabavnemu in sentimentalnemu, saj te vsi poznajo samo kot nogometaša. Ne pozabi na moje besede, da še naprej uživaj in dokazuj, da si številka ena. Ne dopusti, da bi nekaj ljudi zameglilo tvojo veličino v tem klubu ali svetu nogometa. Zelo te imam rad, prijatelj, vseh nas pet te bo pogrešalo."

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.