"Suárez, odje...!"

Mladi nogometaš Liverpoola Jack Robinson je potem, ko mu je Luis Suárez očital strel iz težkega kota, brez vseh zadržkov najboljšemu strelcu Redsov zabrusil, naj odje...
Oglej si celoten članek

Tekla je 86. minuta tekme pokala FA med tretjeligašem Oldham Athletic in Liverpoolom. Precej presenetljivo je srečanje dobilo moštvo iz okolice Manchestra (3:2), trener Redsov Brendan Rodgers je bil zelo razočaran s predstavo svojih mladih igralcev, ki jim je ponudil priložnost na tej tekmi.

Eden od njih je bil tudi Jack Robinson, ki je v 86. minuti, ko je Liverpool lovil izenačujoči zadetek, iz težkega kota streljal, namesto da bi podal Luisu Suárezu. Slednji, ki je na tej tekmi izjemoma nosil tudi kapetanski trak, je nato mladeniču očital ta strel, Robinson pa mu je v maniri pravih angleških nogometnih veteranov odvrnil, naj odje..., kar je razvidno iz posnetka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.