Suárez se bo vrnil z zasebnim letalom

Foto: EPA
Foto: EPA
Urugvajski reprezentant Luis Suárez se bo po kvalifikacijski tekmi za SP 2014 z Jordanijo v Anglijo vrnil z zasebnim letalom.
Oglej si celoten članek

Urugvaj se bo na povratni tekmi dodatnih kvalifikacij za nastop na SP 2014 pomeril z Jordanijo, ki jo je na prvi tekmi premagal s 5:0.

Liverpool v soboto čaka lokalni derbi z Evertonom, zato se je lastnik redsov John Henry odločil, da bo po prvega zvezdnika ekipe poslal zasebno letalo. Suárez naj bi se po prvotnih načrtih v Anglijo vrnil šele v petek, manj kot 24 ur pred začetkom derbija Merseyside. The Guardian, Daily Mirror in The Times razkrivajo, da se bo Urugvajec s pomočjo lastnika angleškega prvoligaša lahko na Otok vrnil že v četrtek.

Suárez je vse od vrnitve na nogometne zelenice, kjer je manjkal zaradi ugriza roke Branislava Ivanovića, v vrhunski formi. Trenutno se z osmimi goli nahaja na vrhu lestvice najboljših strelcev Premier lige, enako število zadetkov pa sta dosegla še Daniel Sturridge (Liverpool) in Sergio Agüero (Manchester City).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:40 19. November 2013.

    Ma kakšno razkošje, lepo vas prosim. Lastnik bo samo poskrbel, da bo Suarez na derbiju kar se da spočit. Če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.