Suárez spet divjal, tokrat v slogu boksarja

Urugvajski napadalec si je na tekmi proti Deportivu privoščil novo neumnost.
Oglej si celoten članek

Luis Suárez je v preteklosti že večkrat polnil medijski prostor s svojimi ekscesi na igrišču. Poskrbel je za grizenje, žalitve, grde prekrške in zahrbtne udarce. Enega slednjih si je dovolil na sobotni tekmi proti Deportivu, ki jo je Barcelona brez težav dobila (4:0).

V eni od akcij je ob prerivanju z biksarskim udarcem v glavo zadel Alejandra Arribasa. Branilec je padel na tla, Suárez pa je nato pristopil h njemu, češ, da ga ni zadel nalašč.

V počasnem posnetku se dobro vidi Suárezova namera, glavni sodnik pa je prekršek videl in ga tudi piskal, a kartona, niti rumenega, začuda ni pokazal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:57 18. Oktober 2016.

    posnetek je vrhunski nimamo kaj...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.