Suarez v Barceloni

Foto: EPA
Foto: EPA
Urugvajski napadalec Luis Suarez se iz Liverpoola seli v Barcelono. Katalonci bodo zanj odšteli 88 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Včeraj zvečer je bil sklenjen dogovor med Liverpoolom in Barcelono o prestopu Luisa Suareza. Po tednu dni pogajanj so Katalonci privolili v ceno 88 milijonov evrov, kluba pa naj bi nakup potrdila v zelo kratkem času.

Barca bo kupnino v celoti poravnala z denarjem, saj je poravnala odkupno klavzulo, ki je bila določena ob decemberskem podpisu takrat nove pogodbe med Suarezom in Redsi. Urugvajec zaradi kazni Fife sicer ne sme igrati še štiri mesece, kazen zaradi ugriza, ki ga je na svetovnem prvenstvu namenil italijanskemu branilcu Giorgiu Chielliniju pa bo potekla 26. oktobra. V času suspenza Suarez ne sme trenirati s klubom, prepovedan pa mu je tudi dostop do vseh Barceloninih objektov.

Katalonci bodo prihod Suareza poskušali pokriti s selitvijo Alexisa Sancheza k Arsenalu. Topničarji naj bi za Čilenca plačali 40 milijonov evrov. Tudi pri Liverpoolu nameravajo takoj kreniti po okrepitve, najvišje na seznamu želja pa so Benficin Lazar Marković, napadalec Lilla Divock Origi in branilec Southamptona Dejan Lovren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.