Šubic napovedal vojno Čeferinu

Foto: Žurnal24 Šubic (na fotografiji) prek spletne strani kluba vodi hud boj z vsemi, ki mu pri
Direktor Triglava Miran Šubic bo kandidiral za predsednika NZS. "Prvih pet glasov podpore že imam! Tako se to začne, kampanja bo dolga in zanimiva. Ni važno, kako dolgo traja in kakšen bo izid."
Oglej si celoten članek

"Želim zmagati na več področjih. Kandidiram za predsednika NZS od 1. 6. 2011," je na spletni strani kluba zapisal prvi mož Triglava, Miran Šubic. Potem ko jih je NZS po njihovih besedah zlorabila in jim ni podelila licence za igranje v Prvi ligi, je Šubic sicer odstopil, a odločitev pozneje preklical. Klub zdaj išče pravne nasvete in razmišlja o tožbi, saj naj bi jim licenčna komisija decembra izdala napačne pravne pouke in odločbe. Kranjčani so v upanju, da bodo lahko kljub pomanjkljivostim obstali v ligi, nadaljevali boj za obstanek, ki se je končal sanjsko. Ali pa tudi ne. "Klub je bil zaveden, oškodovan in prevaran tudi z odločbami tistih organov NZS, ki si tega ne bi smeli privoščiti," je dodal Šubic.

NZS: Izgovori so odveč
Krovna nogometna organizacija je obtožbe zanikala in – medtem ko je tekmovanje v naslednji sezoni že zavrnil Interblock – zapisala: "Predsednik NZS nikoli ni nikomur obljubljal ali napovedoval, da bo NZS komurkoli v tem postopku spregledala kakršnekoli nedoslednosti. Pravila so za vse enaka in obstajajo, da jih spoštujemo. Vsi drugi izgovori so povsem odveč."

Vsekakor vroča napoved za novinarsko konferenco, ki so jo pri Triglavu najavili za ponedeljek. V večernih urah je igranje v prvi ligi zavrnil tudi drugoligaški prvak Aluminij, tako da slovenska elita za zdaj šteje le osem ekip.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.