Subotić novi soigralec Roberta Berića

Foto: Epa neven subotić
Neven Subotić je novi igralec francoskega prvoligaša Saint-Etienne.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletni srbski igralec, ki se je rodil v Banja Luki, ima pa tudi ameriško državljanstvo, s tem zapušča nemško Borussio Dortmund, v nadaljevanju sezone pa bo tako soigralec slovenskega reprezentanta Roberta Berića.

Subotić je bil skoraj desetletje član Borussie, s katero je osvojil kar nekaj lovorik, Dortmund pa zanj ni zahteval odškodnine, "saj je v tem času klubu pripomogel tako na športnem kot na človeškem področju". Subotiću bi v Dortmundu pogodba potekla konec sezone.

Subotić, 192 centimetrov visoki branilec, se je v Dortmund preselil leta 2008 iz Mainza, Borussia pa ga je lani posodila v Köln. Glede na spletni portal Trasfermarkt je njegova vrednost štiri milijone evrov. Pogodbo s St. Etiennom je podpisal do konca junija 2019.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.