Šuler blizu Nemčije, na koncu v Izrael

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenski nogometni reprezentant Marko Šuler bo pol leta kot posojen nogometaš Genta igral za izraelski Hapoel Tel-Aviv. "Zdaj sem lahko znova osredotočen le na svoj posel," je za Nogomanio povedal branilec.
Oglej si celoten članek

Za podpis pogodbe z Markom Šulerjem sta se bojda zanimala tudi nemški prvoligaš Hertha Berlin in drugoligaš Ingolstadt, a je ob menjavi trenerja Markusa Babbla v nemškem glavnem mestu zanimanje nato zamrlo, ambiciozni drugoligaši pa niso želeli tvegati zaradi Šulerjevega načetega hrbta.

"Še dobro, da se je vse skupaj končalo že tako hitro. Zdaj sem lahko znova osredotočen le na svoj posel," je za Nogomanio povedal Šuler. "Ne vem, zakaj nisem dobil priložnosti. Lahko bi vseeno ostal, pogodbo imam dobro, toda to ni moj cilj. Želim si igrati in upam, da bom pri Hapoelu igral. Zato sem tudi sprejel to odločitev."

Po napornih dneh se bo lahko Šuler zdaj podal v Tel-Aviv, ki ga že precej dobro pozna, pri "Rdečih demonih" pa mu bo privajanje brez dvoma olajšal nekdanji Hajdukov nogometaš Mirko Oremuš. "V Tel Avivu sem bil že trikrat. To je čudovito mesto, ki me je resnično navdušilo. Sam bom živel malce izven mesta. Novega izziva, ki mi ga prinaša Hapoel, se že zelo veselim. To bo nekaj novega. Z novim trenerjem sem že govoril, vem, da gre za priznanega izraelskega trenerja, ki je bil tudi selektor reprezentance. Kar se klubskih ciljev tiče, so visoki. Trenutno je Hapoel tretji na lestvici, želje pa so seveda še višje," je še pristavil Šuler.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.