Šulerja bo zamenjal Kelhar

Foto: Žurnal24 Dejan Kelhar je bil na širšem seznamu kandidatov za mundial 2010. (Foto: Gregor
Marka Šulerja, ki se je poškodoval na tekmi Genta, bo v reprezentanci za tekmo z Avstralijo zamenjal Dejan Kelhar. Medtem v francoski ekipi za naslednjo tekmo ne bo niti enega udeleženca mundiala.
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je zaradi poškodbe Marka Šulerja za prihajajočo prijateljsko tekmo proti Avstraliji v Ljubljani v moštvo povabil Dejana Kelharja, so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije. Šuler se je poškodoval na sredini tekmi kvalifikacij za Ligo prvakov, ko se je njegov Gent meril z Dinamom iz Kijeva. Šuler ima poškodovano mišico, za zdaj pa še ni znano, kako dolgo bo moral počivati. Njegova zamenjava Kelhar se bo soigralcem v reprezentanci pridružil v ponedeljek dopoldne. Reprezentanca se bo pred prvo akcijo po SP sicer zbrala v nedeljo zvečer na Brdu pri Kranju.

"Nova Francija"
Francozi bodo na prvi reprezentančni tekmi po mundialu, na katerem so se sprli in tekmovanje osramočeni končali že po predtekmovanju, nastopili v povsem spremenjeni zasedbi. Novi nogometni selektor galskih petelinov Laurent Blanc na seznam za dvoboj z Norveško ni uvrstil niti enega udeleženca nedavnega SP v Južnoafriški republiki. Blanc je obljubo, ki jo je dal, zdaj tudi izpolnil. Igralcem, ki se na SP niso izkazali ne z igrami ne z odnosom na terenu in v garderobi, je dal na voljo dodaten čas za razmislek. V ekipi pa so med drugimi povratniki Karim Benzema, Samir Nasri in Phillipe Mexes, ki jih je prejšnji selektor Raymond Domenech spregledal, ko je sestavljal ekipo za SP. Na Blancovem seznamu pa je tudi 13 igralcev, ki še nikoli niso igrali za Francijo, sedmerica pa še nikoli ni bila niti na pripravah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.