Suljić pomahal v slovo Olimpiji

Foto: Epa asmir suljić
Krilni nogometaš iz Bosne in Hercegovine naj bi kariero nadaljeval na Poljskem.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane bo moral v prihodnje očitno igrati brez tehnično nadarjenega nogometaša Asmirja Suljića. Ta se je namreč na družbenem omrežju Instagram že poslovil od ljubljanskega kolektiva.

"Hvala, Olimpija. Imel sem čast igrati za največji klub v Sloveniji. Spoznal sem prijatelje za celo življenje. Veliko sreče v prihodnosti," je zapisal Suljić.

Ta se po nekaterih namigovanjih seli na Poljsko.

V javnosti pa so se pojavile govorice o tem, da bi lahko nov član Olimpije postal mladi turški bočni branilec Faruk Cen Genc, medtem ko je nekaj nejasnosti pri Mackyju Bagnacku, za katerega naj bi se po poročanju Planeta oziroma Ekipe SN zanimala tako Partizan kot Crvena zvezda.

Zeleno-bele sicer že čez nekaj ur čaka tekma s sežanskim Taborom v 8. krogu Prve lige Telekom Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.