Sumljiv dvoboj v Rimu

Foto: Žurnal24 Sta bili Schnyderjeva (na fotografiji) in Dulkova prisiljeni plesati, kot so igr
Švicarka Patty Schnyder in Argentinka Gisela Dulko sta v ponedeljek na turnirju WTA v Rimu odigrali sila nenavaden dvoboj. Glede na njegov potek se porajajo sumi, da je imela nanj vpliv stavniška mafija.
Oglej si celoten članek

V le 37 minutah se je namreč zgodila kopica preobratov, kar bi lahko botrovalo spremembam stavniških koeficientov. V tretjem nizu je Schnyderjeva vodila z zanesljivih 5:0, njena nasprotnica pa je bila povsem brez idej. Nato se je zgodil nepričakovan preobrat. Dulkova je začela igrati, Švicarka pa nizati napake in Argentinka se je znašla v vodstvu 6:5. Na servisu je bila Schnyderjeva, Dulkova pa je imela tri zaporedne žogice za zmago. Vseeno pa je Švicarka dosegla pet zaporednih točk, rešila tri žogice za zmago in naposled dobila še podaljšano igro. Če povzamemo: 6:7(5), 6:2, 7:6 (5).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.