Sunderland odpustil Martina O'Neilla

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo angleškega prvoligaša Sunderlanda je odpustilo trenerja Martina O'Neilla.
Oglej si celoten članek

Severnoirskega strokovnjaka Martina O'Neilla so odpustili po sobotnem prvenstvenem porazu proti Manchester Unitedu (0:1). Sunderland je sicer trenutno na 15. mestu prvenstvene lestvice in ima zgolj točko več od klubov na mestih, ki vodijo v nižji rang tekmovanja.

Na stavnicah je glavni favorit za O'Neillovega naslednika Paolo Di Canio, omenjajo pa se tudi Mark Hughes, Roberto Di Matteo, Steve McClaren, Ole Gunnar Solskjaer in Gus Poyet. O'Neill je bil na čelu tega prvoligaša skoraj 16 mesecev.

Sunderland, ki je brez zmage na zadnjih osmih ligaških tekmah, je sicer v 31 krogih zbral sedem zmag, deset remijev in 14 porazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.