Super Mario bo postal očka

Foto: EPA
Foto: EPA
Kontroverzni nogometni napadalec italijanske reprezentance Mario Balotelli bo postal oče. Njegova nekdanja prijateljica Raffaella Fico je noseča, par pa se je sicer razšel aprila.
Oglej si celoten članek

"Pričakujem Mariovega otroka. Novico sem mu sporočila dan pred polfinalom proti Nemčiji in bil je navdušen," je ob tem za italijanski rumeni časnik Chi dejala 24-letna Raffaella Fico. "Vem, da je Mario zaljubljen vame in jaz vanj. Čakala sem na pravi trenutek, da mu razkrijem novico. Z Mariom želiva znova vzpostaviti zvezo," je dejala Ficova in dodala: "Ne potrebujem denarja, oba si otroka želiva, že za božič me je zasnubil."

Očitno je Raffaellino razkritje Maria Balotellija odlično motiviralo pred polfinalnim obračunom z Nemčijo, saj je takrat zabil kar dva zadetka. Sicer pa je Balotelli na ravnokar končanem Euru 2012 prebolel nekatere "otroške bolezni", ki so ga v preteklosti velikokrat oddaljile od disciplinirane in za ekipo koristne igre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:48 2. Julij 2012.

    Ta kmet bo fotr? Sej se še obleči ne zna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.