Super Mario kaznovan zaradi žaljivk

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski nogometni zvezdnik Mario Balotelli se ne more izviti iz primeža svojih preveč čustvenih in včasih tudi nespametnih dejanj. O posledicah zadnjega bo nogometaš Milana lahko razmišljal na treh tekmah, kolikor je dobil kazni prepovedi nastopanja.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Balotelli nazadnje znova opozoril nase tudi tako, da si je na vlaku, s katerim je z Milanovimi soigralci potoval na tekmo, na stranišču skrivaj prižgal cigareto, pa kazen ni povezana s prepovedanim kajenjem.

Prislužil si jo je z resnejšimi kršitvami, z nedisciplino na nogometnem igrišču. Vodstvo italijanske lige ga je namreč kaznovalo zaradi žaljenja sodnikov. Eno tekmo prepovedi si je napadalec Milana in italijanske izbrane vrste prislužil s četrtim rumenim kartonom v sezoni na tekmi s Fiorentino, še dodatni dve pa zato, ker je po tekmi ob odhodu z igrišča žalil stranskega sodnika.

Kazen muhastemu zvezdniku je za Milan prišla v najbolj nepravem trenutku, saj zdaj na svojega najboljšega moža v napadu ne bo mogel računati na tekmah z ekipama z vrha lestvice Napolijem in Juventusom, prisilno pa bo počival še na tekmi s Catanio. Za svoj novi klub, januarja je v Milano prišel iz Manchester Citya, je Balotelli na osmih tekmah dosegel že sedem golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.