Super Mario se vrača!

Foto: Žurnal24 Mario Cipollini je po koncu kariere delal kot maneken.
Italijanski kolesar Mario Cipollini naj bi se po dveh letih in pol športnega "pokoja" vrnil v tekmovalni cirkus. Po pisanju italijanskih časnikov bo odslej tekmoval za ekipo Rock&Republic Racing.
Oglej si celoten članek

Italijan Mario Cipollini naj bi se dve leti in pol po tem, ko je sporočil konec svoje bogate kolesarske kariere, vrnil na tekmovališča. Enainštiridesetletnik naj bi po pisanju italijanskih medijev tekmoval za ameriško ekipo Rock&Republic Racing. Super Mario je v zadnjih letih nastopal v Milanu kot model za italijanskega oblikovalca Roberta Cavallija, v 17-letni kolesarski karieri pa je dosegel 189 zmag, med njimi 42 etapnih na dirki po Italiji in 12 na dirki po Franciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.