Superzvezdnik lige NBA bi rad zaigral v Evroligi

Foto: Epa Stephen Curry, Kevin Durant
Kevin Durant bi z veseljem zaigral pod evropskimi obroči.
Oglej si celoten članek

Kevin Durant, eden največjih zvezdnikov lige NBA, je med sezonama zapustil Golden State Warriors in se pridružil Brooklyn Nets, vendar za slednje ne bo zaigral. Zanj je namreč celotna sezona izgubljena zaradi poškodbe ahilove tetive, ki jo je staknil v zadnji končnici. 

Prosti čas je Durant izkoristil za gostovanje v YouTube šovu njegovega nekdanjega soigralca pri Oklahomi Sergea Ibake. Slednji je sicer zdaj član edinenega kanadskega moštva v ligi NBA, Toronto pa je za svoj prvi naslov v finalu minule sezone premagalo prav Golden State.

Durant je v oddaji spregovoril tudi o svojih načrtih za prihodnos, presenetil pa je z izjavo, da bi si nekoč želel zaigrati v Evropi. "Veliko svojih ciljev sem izpolnil že zgodaj v karieri, zdaj me zanima, če sem sposoben narediti še več. Resnično bi rad svojo zadnjo sezono odigral v Evropi," je dejal dvakratni prvak lige NBA, v finalih leta 2017 in 2018 je bil tudi izbran za najkoristnejšega igralca.

"V katerem klubu bi zaigral?" je Duranta vprašal Ibaka, odgovor pa je prišel nemudoma. "V Barceloni. Gre za drugo najboljšo ligo na svetu, evroligaške tekme izgledajo zelo zabavne. O tem razmišljam doma, na kavču. Ne vem, če mi bo to uspelo, ampak bilo bi 'kul', če bi imel priložnost okusiti igranje v Evroligi," je odvrnil desetkratni udeleženec NBA All-Star tekme in MVP rednega dela sezone leta 2014.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.