Superzvezdnik pijan kot čep z barke zalučal dragoceni pokal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tom Brady si je dal duška.
Oglej si celoten članek

Tampa Bay Buccaners so kljub epidemiji koranivurusa priredili veliko proslavo ob svojem drugem naslovu prvaka v ameriškem nogometu, v Super Bowlu so z 31:9 premagali Kansas City.

Tom Brady in soigralci so se zabavali na plovilih, spremljalo pa jih je na tisoče navijače. Sedemkratni prvak lige, šest prejšnjih je osvojil z ekipo New England Patriots, je bil prvi mož svojega moštva tudi zunaj igrišča. Triinštiridesetletnik je očitno kar nekajkrat pregloboko pogledal v kozarec, med zabavo pa je njegova poteza zgrozila številne ljubitelje ameriškega nogometa. Legendarni podajalec je namreč med zabavo s svojega plovila odvrgel dragoceni Lombardijev pokal, na drugi barki pa so ga na srečo ujeli. Če bi pokal padel v vodo...

Po pristanku je Brady le stežka zakorakal mimo novinarjev in snemalcev, pri hoji mu je pomagal njegov zvesti pomočnik s terena Rob Gronkowski. "Tu ni nič posebnega za videti... malce preveč tekile iz avokada," je kasneje po twitterju sledilcem sporočil Brady.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.