Suspendiran zaradi boksarskega vložka

Foto: EPA
Foto: EPA
Torsten Fink, trener Hamburga, ni imel milosti do Slobodana Rajkovića, ki se je na treningu sprl s Heung Min Sonom in pri tem ponesreči udaril Tolgaja Arslana. Fink je srbskega reprezentanta takoj suspendiral in poslal v amatersko ekipo.
Oglej si celoten članek

Srbski nogometni reprezentant Slobodan Rajković je na treningu nogometašev Hamburga poskrbel za resen incident. Po sporu s Heung Min Sonom je poskušal Južnokorejca udariti, a je zgrešil cilj in zadel Turka Tolgaja Arslana, ki je obležal na tleh z razbito arkado.

Trener Hamburga Torsten Fink je Srba takoj suspendiral in ga preselil v amatersko ekipo. Kot pravi Fink, Rajković ne bo potoval na turnejo po Južni Koreji, čaka pa ga tudi denarna kazen. Tej se ne bo izognil niti Son.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.