Suspenz za Blatterjevo desno roko

Foto: EPA
Foto: EPA
Fifa je na svoji spletni strani objavila, da je zaradi obtožb o nepravilni prodaji vstopnic za svetovno prvenstvo 2014 v Braziliji do nadaljnjega suspendirala generalnega sekretarja Jeromeja Valckeja.
Oglej si celoten članek

Delovanje generalnega sekretarja Mednarodne nogometne zveze Jeromeja Valckeja bo preiskala etična komisija Fife.

Valcke je bil desna roka Fifinega predsednika v odstopu Seppa Blatterja vse od leta 2007. Obtožbe ga bremenijo, da se je s prodajo vstopnic - teh je bilo 8750 za najboljše tekme SP - želel okoristiti. Dragocene lističe je Valcke prodajal tudi za trikratno vrednost, med njimi so bile tudi vstopnice za tekme Brazilije in kasnejše prvakinje Nemčije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.