Suzuki sporočil pomembno novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lani četrti najboljši dirkač na svetu je podaljšal pogodbo.
Oglej si celoten članek

Španski motociklist Álex Rins je podaljšal pogodbo s Suzukijem do leta 2022, so sporočili iz ekipe, ki nastopa v svetovnem prvenstvu razreda motoGP.

"Podaljšanje pogodbe prihaja v zelo čudnem obdobju. A ta pogodba kaže, da ekipa in dirkač razmišljata enako o prihodnosti in sta osredotočena na še boljše dosežke," so zapisali pri Suzukiju.

Tehtajo možnosti Razredu motoGP grozi najbolj črn scenarij

Dve zmagi in kopica drugih dobrih rezultatov so Rinsa popeljali na skupno četrto mesto v sezoni 2019. Letos pa se prvenstvo še ni začelo zaradi pandemije novega koronavirusa.

Pred njim so lani končali le Maverick Viñales, Andrea Dovizioso in branilec naslova Marc Márquez, ki je februarja podaljšal pogodbo s Hondo do leta 2024.

Pri Yamahi pa bo v sezonah 2021 in 2022 ob Viñalesu Fabio Quartararo, ki bo zamenjal 41-letnega italijanskega zvezdnika in sedemkratnega svetovnega prvaka Valentina Rossija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.