Švedi podrli studio, selektor čistil slačilnico

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Skandinavci so si dali duška po srečanju v Milanu.
Oglej si celoten članek

Švedska je v ponedeljek zvečer z remijem (0:0) na San Siru od svetovnega prvenstva 2018 oddaljila Italijo. Skandinavci so s čvrsto obrambo odbili vse napade favoriziranih domačinov, po srečanju pa se, po skupni zmagi z 1:0, prepustili evforiji.

Kvalifikacije za SP Italijani ponižani. Legenda ima dovolj, dala je odpoved.

Potem, ko so je večina gledalcev že zapustila stadion, so nogometaši Švedske v naskoku podrli improvizirani studio televizije Eurosport, za katero je izjavo v tistem trenutku dajal njihov selektor Janne Andersson.

Prav Andersson je po tekmi dobil veliko pozornosti na družbenih omrežjih, potem ko je čistil slačilnico svojih razposajenih izbrancev.

Kvalifikacije za SP Bo neverjetna serija prekinjena?

Fotografija njegovega početja je na spletu požela veliko pozitivnih komentarjev, nogometni strokovnjak pa si je tako pridobil nove simpatizerje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.