Švedinja zavrnila Ronaldinha

Foto: Žurnal24 Ronaldinho je imel v Pekingu čas tudi za dvorjenje dekletu.
Med olimpijskimi igrami v Pekingu je brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho hotel spoznati švedsko nogometašico Johanno Almegren. A Švedinja ga je gladko zavrnila.
Oglej si celoten članek
 
 

Na Švedskem imam fanta, ki čaka name.

Johanna Almgren

 
Brazilski nogometaš Ronaldinho in Švedinja Johanna Almgren sta v Pekingu živela v isti stavbi. Ob prvem srečanju pa je Švedinja Brazilca tako očarala, da jo je Ronaldinho pogledal v oči in ji poljubil roko, kar je Almgrenovo presenetilo. Ronaldinhu pa to ni bilo dovolj. Pozanimal se je za številko Švedinje in jo prek posrednika povabil v svojo sobo: "V sobi mi je zazvonil telefon. Ko sem se oglasila, mi je nekdo rekel, da me Ronaldinho vabi v svojo sobo. Najprej sem posumila, da se moja prijatelica Therese Sjögran norčuje iz mene. Pozneje pa sem ugotovila, da me je klical Ronaldinhov posrednik." Švedinja pa je ponudbo gladko zavrnila: "Na Švedskem imam fanta, ki čaka name." Ronaldinhova nesojena "soproga" je povedala tudi, da so Ronaldinha mnoge Kitajke prosile za avtogram. Toda Brazilec naj ne bi uslišal prav nobene prošnje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.