Svetovalec: "Téveza niso dobro razumeli!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V debato o tem, ali je Cárlos Tévez na tekmi med Bayern Münchnom in Manchester Cityjem res zavrnil poziv Roberta Mancinija, naj vstopi v igro, se je zdaj vključil še Tévezov "svetovalec" Kia Joorabchian. Skrivnostni poslovnež je mnenja, da so bile Argentinčeve izjave po tekmi celo narobe prevedene. "Cárlosa lahko kritizirate zaradi veliko stvari, a ne zaradi njegove predanosti na igrišču," je povedal Joorabchian.
Oglej si celoten članek

Sedemindvajsetletni Cárlos Tévez trenutno prestaja dvotedensko kazen zaradi tega, ker na tekmi med Bayern Münchnom in Manchester Cityjem ni upošteval navodil trenerja Roberta Mancinija. Italijan naj bi ga po poročanju različnih virov poslal na ogrevanje, a ga je Tévez zavrnil, saj je bil po svoji lastni presoji že ogret, Mancini pa je po tekmi dejal, da je Argentinec zavrnil igranje. V debato o dogodkih na Allianz Areni se je zdaj vključil še Tévezov svetovalec Kia Joorabchian, ki sicer ni zavrnil trditev, da se Tévez ni želel ogrevati, je pa odločno zavrnil namige, da ni želel igrati. "Nisem bil v dobrem stanju, da bi lahko igral, zato nisem," naj bi Argentinec dejal v intervjuju po tekmi, a Joorabchian pravi, da so njegovo izjavo narobe prevedli:

"Govorim špansko in angleško. Poslušal sem vprašanja v angleščini in prevod v španščini in prevod ni bil pravi," je dejal Joorabchian. "Obe vprašanji sta bili napačno prevedeni, kot tudi oba Cárlosova odgovora. (Novinar SKY Sportsa, op. a.) Geoff Shreeves ga vpraša: 'Kaj je resnica, Cárlos?' Cárlos nato reče: 'No, resnica je ta, da v tem trenutku ne vem, kako bi lahko bil pripravljen za igro.' To pove v španščini. Prevajalec pove nekaj povsem drugega."

Tévez je s strani kluba suspendiran do 12. oktobra, City pa mu je vseeno dovolil, da se vrne k domačim v Buenos Aires. V Manchestru ga pričakujejo na začetku naslednjega tedna. "Čeprav ne mislim, da ima kateri koli nogometaš pravico reči, da ne želi igrati ali da se obnaša na način, ki gre proti klubu, se dogodki presojajo brez resničnih dejstev. Cárlosa lahko kritizirate zaradi veliko stvari, a ne zaradi njegove predanosti na igrišču. Včasih je igral za City po tem, ko so mu dali injekcije in z otečenimi gležnji. Igra, ko mu zdravniki rečejo, naj ne igra. Moje mnenje je, da je on igralec, ki se bori, da igra," še dodaja Joorabchian.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.